סירות חסה-טופו של בת-שי - השף הלבן

סירות חסה-טופו של בת-שי

בת שי סידרה לכם מתכון לחסות פריכות במילוי טופו מפורק עם טעמים אסייאתים בועטים. ארוחת צהריים בריאה וטעימה שנשמח לאכול כל יום!

מאת: בת שי עוז
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סירות חסה-טופו של בת-שי
צילום: בת-שי עוז עיצוב: בת-שי עוז

המרכיבים ל 8-10 סירות חסה-טופו:

רכיבים
  • חבילת טופו אלטרנטיב טבעי
  • 1 כוס פטריות קצוצות לקוביות
  • 3/4 כוס גזר מגורר דק
  • 1 בצל בינוני קצוץ לקוביות קטנות
  • 1 כפית ג׳ינג׳ר מגורר
  • 2 שיני שום כתושות
  • פתיתי צ׳ילי לאוהבי החריף
  • 3 כפות שמן
  • 4-5 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית שמן שומשום
להגשה
  • לבבות חסה
  • עלי כוסברה
  • נענע
  • צ׳ילי קצוץ
לרוטב
  • מיץ מלימון שלם
  • 4 כפות רוטב דגים (לאופציה טבעונית 3 כפות סויה וכף חומץ אורז)
  • 2 כפות סוכר חום
  • שן שום כתושה
  • צ׳ילי קצוץ לפי מידת חריפות רצויה

הוראות הכנה:

  • 01.

    נתחיל בטיגון הבצל עם השמן, ובנתיים נקצוץ את הפטריות, ונגרד את הגזר בפומפייה.

  • 02.

    את הטופו ננער היטב מהנוזלים ונייבש בלחיצות עם נייר סופג עד לייבוש.

  • 03.

    נפורר היטב את הטופו עם הידיים וכשהבצל שזוף, נגביר לאש בינונית ונוסיף למחבת את הטופו והירקות יחד עם השום, הג׳ינג׳ר, שמן השומשום, הסויה ופתיתי הצ׳ילי. נטגן בין 5 ל7 דקות ונערבב מידי פעם.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 04.

    נטעם, נתקן תיבול בהתאם, נוריד מהאש, ונחכה לצינון קל.

  • 05.

    נאחד את כל חומרי הרוטב בקערית ונשלח ל20 שניות במיקרוגל, על מנת שהסוכר יימס.

  • 06.

    נמלא את סירות החסה במלית הטופו שלנו, נפזר בנדיבות כוסברה, נענע וצ׳ילי למי שאוהב חריף, וזהו!

  • 07.

    כל מה שנותר הוא לטבול את הסירה ברוטב ולהיות המומים שמדובר בטופו בכלל! בתאבון

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.