ירקות וטופו בתנור של רון יוחננוב
מתחשקת לכם ארוחת ערב קלילה, טעימה ומזינה שמכינים מהר? רון יוחננוב מציג את המתכון שלו לירקות וטופו בתנור שתמיד כיף לאכול
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
מרכיבים:
- 2 זוקיני חתוכים לטבעות
- 1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות
- פרחי כרובית (לא צריך לבשל קודם)
- 20 עגבניות שרי
- חבילת טופו טבעי של Alternative תנובה (300 גרם)
לרוטב:
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 2 כפות סויה
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית ג'ינג'ר מגורד
- 2-3 כפות רוטב או מחית קארי אדום (תלוי בסוג)
- כפית פסטו איכותי
- מלח / פלפל שחור
גודל תבנית: תבנית לתנור
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-190 מעלות חום עליון תחתון / טורבו.
-
02.
בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים של הרוטב.
-
03.
חותכים את כל הירקות והטופו ושמים בקערה.
-
04.
מערבבים את הכל היטב ומפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
-
05.
אופים בתנור 40 דקות או עד שכל המרכיבים הופכים רכים וזהובים.
טיימר מופעל
-
06.
מגישים חם
הכנת? כאן מדרגים