טורטייה טבעונית עם ספייסי טופו, אבוקדו סלסת עגבניות

ארוחת צהריים קלילה או ארוחת ערב כיפית – מתכון קליל ומהיר לטורטייה טבעונית עם ספייסי טופו, אבוקדו וסלסת עגבניות שמכינים בעשר דקות

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טורטייה טבעונית עם ספייסי טופו, אבוקדו סלסת עגבניות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 1:

  • 1 כף שמן
  • 1/3 חבילת טופו תנובה פיקנטי, חתוך למקלות בעובי 1.5 ס"מ
  • 1/2 אבוקדו בשל
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1 כף בצל ירוק
  • מלח, פלפל
  • 1 עגבניה קצוצה
  • 1 כף כוסברה או פטרוזיליה
  • 2-3 פרוסות מנגו (לא הכרחי)
  • 1 טורטיה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן במחבת וצורבים את הטופו מכל צדדיו עד השחמה.

  • 02.

    מערבבים בקערית אבוקדו, מיץ לימון, בצל ירוק, מלח ופלפל.

  • 03.

    מערבבים בקערית עגבניה, כוסברה, מלח ופלפל.

  • 04.

    מחממים את הטורטיה במחבת משני צידיה, מצננים מעט, פורסים על משטח העבודה, מורחים את סלט האבוקדו, מניחים טופו, מנגו וסלט עגבניות, מגלגלים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.