טורטייה טבעונית עם ספייסי טופו, אבוקדו סלסת עגבניות
ארוחת צהריים קלילה או ארוחת ערב כיפית – מתכון קליל ומהיר לטורטייה טבעונית עם ספייסי טופו, אבוקדו וסלסת עגבניות שמכינים בעשר דקות
							פרווה
							סוג מתכון
						
					
							עד 10 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: נעמה רן
						
					
				
			המרכיבים ל 1:
- 1 כף שמן
 - 1/3 חבילת טופו תנובה פיקנטי, חתוך למקלות בעובי 1.5 ס"מ
 - 1/2 אבוקדו בשל
 - 1 כפית מיץ לימון
 - 1 כף בצל ירוק
 - מלח, פלפל
 - 1 עגבניה קצוצה
 - 1 כף כוסברה או פטרוזיליה
 - 2-3 פרוסות מנגו (לא הכרחי)
 - 1 טורטיה
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מחממים שמן במחבת וצורבים את הטופו מכל צדדיו עד השחמה.
 - 
								02.
								
מערבבים בקערית אבוקדו, מיץ לימון, בצל ירוק, מלח ופלפל.
 - 
								03.
								
מערבבים בקערית עגבניה, כוסברה, מלח ופלפל.
 - 
								04.
								
מחממים את הטורטיה במחבת משני צידיה, מצננים מעט, פורסים על משטח העבודה, מורחים את סלט האבוקדו, מניחים טופו, מנגו וסלט עגבניות, מגלגלים ומגישים.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

