סיגר סלמון אסיאתי של קובי אדרי | השף הלבן

סיגר סלמון אסיאתי של קובי אדרי

את הסיגר הרגיל כולנו מכירים, אבל קובי אדרי הכין לנו גרסה אסייאתית מיוחדת לחג. הציפוי פריך והמילוי עסיסי וארומטי. בקיצור, יאבלולו שמבלולו.

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סיגר סלמון אסיאתי של קובי אדרי
צילום: קובי אדרי עיצוב: קובי אדרי

המרכיבים ל כ-8 סועדים:

  • 600 גרם פילה סלמון 100% דג של תנובהֿ
  • כף צ'ילי קצוץ
  • כפית גינגר קצוץ
  • חופן בצל ירוק קצוץ
  • מעט נענע קצוצה
  • חצי בצל סגול קצוץ
  • חופן בוטנים קלויים קצוצים
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל לבן
  • חצי כפית צילי יבש מקסיקני
  • שמן זית
  • קמח
  • עלי סיגר
לרוטב:
  • 2 שיני שוםֿ
  • מעט ג'ינג'ר
  • 2 כפות צילי מתוק
  • כפית שמן שומשום
  • כפית רוטב דגים
  • מעט מלח ולפלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מסירים את העור מהדג וקוצצים היטב

  • 02.

    מוסיפים את הדג לקערה עם כף צילי קצוץ, כפית גינגר קצוץ, חופן בצל ירוק קצוץ

  • 03.

    מעט נענע קצוצה, חצי בצל סגול קצוץ, חופן בוטנים קלויים קצוצים, כפית מלח, חצי כפית פלפל לבן, וחצי כפית צילי יבש מקסיקני, שמן זית ומערבבים.

  • 04.

    לוקחים קערה עם שתי כפות קמח ומעט מים ומערבבים לסמיכות של טחינה, זה ישמש כדבק לסיגר.

  • 05.

    פורסים על קרש את עלי הסיגר ומזלפים את המילוי בעזרת שק זילוף

  • 06.

    מגלגלים בפשטות תוך כדי קיפול הצדדים, לקראת הסוף מדביקים עם ה״דבק״ וחוזרים על הפעולה עם שאר הסיגרים.

  • 07.

    מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק עד להזהבה.

הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.