סיגר סלמון אסיאתי של קובי אדרי
את הסיגר הרגיל כולנו מכירים, אבל קובי אדרי הכין לנו גרסה אסייאתית מיוחדת לחג. הציפוי פריך והמילוי עסיסי וארומטי. בקיצור, יאבלולו שמבלולו.

המרכיבים ל כ-8 סועדים:
- 600 גרם פילה סלמון 100% דג של תנובהֿ
- כף צ'ילי קצוץ
- כפית גינגר קצוץ
- חופן בצל ירוק קצוץ
- מעט נענע קצוצה
- חצי בצל סגול קצוץ
- חופן בוטנים קלויים קצוצים
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל לבן
- חצי כפית צילי יבש מקסיקני
- שמן זית
- קמח
- עלי סיגר
- 2 שיני שוםֿ
- מעט ג'ינג'ר
- 2 כפות צילי מתוק
- כפית שמן שומשום
- כפית רוטב דגים
- מעט מלח ולפלפל
הוראות הכנה:
-
01.
מסירים את העור מהדג וקוצצים היטב
-
02.
מוסיפים את הדג לקערה עם כף צילי קצוץ, כפית גינגר קצוץ, חופן בצל ירוק קצוץ
-
03.
מעט נענע קצוצה, חצי בצל סגול קצוץ, חופן בוטנים קלויים קצוצים, כפית מלח, חצי כפית פלפל לבן, וחצי כפית צילי יבש מקסיקני, שמן זית ומערבבים.
-
04.
לוקחים קערה עם שתי כפות קמח ומעט מים ומערבבים לסמיכות של טחינה, זה ישמש כדבק לסיגר.
-
05.
פורסים על קרש את עלי הסיגר ומזלפים את המילוי בעזרת שק זילוף
-
06.
מגלגלים בפשטות תוך כדי קיפול הצדדים, לקראת הסוף מדביקים עם ה״דבק״ וחוזרים על הפעולה עם שאר הסיגרים.
-
07.
מטגנים את הסיגרים בשמן עמוק עד להזהבה.