מתכון סלמון בלימון | השף הלבן

סלמון בלימון

סלמון בלימון

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלמון בלימון

המרכיבים ל 5 מנות:

  • פילה סלמון קפוא "דגי תנובה"
  • 3 לימונים
  • 4 כפות שמן זית
  • 5 גרגירי פלפל שחור לא טחון
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל שחור טחון לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מומלץ לשטוף היטב את הדג ואפילו להשרות במיץ לימון כמה דקות כדי שלא יהיה ריח.

  • 02.

    להניח את הדג בתבנית לפזר פלפל ומלח,שמן זית ולימון.

  • 03.

    לבשל בתנור עד שרואים שהדג מתכסה בשכבת שומן לבנה.(נראה כמו בועות לבנות מפוזרות על הדג,לא מחייב שיהיה על כל הדג באופן אחיד.)

הכנת? כאן מדרגים
(39)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.