טבעות פילה מדומה ממולאות בצל
מנה ראשונה בשרית שכולם, כולל ילדים, יטרפו
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 8 מנות:
- נתח פילה מדומה "אדום אדום"
- 1 ק"ג בצל פרוס
- 100 גרם מרגרינה עם מלח
- 3 כפות סוכר חום
- 1 כפית כמון, רצוי שלם
- 1/2 כוס חומץ בן יין אדום
- 2 כוסות יין אדום יבש
- פלפל שחור לפי הטעם
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים את הבשר לטבעות עבות מאוד כל אחת בעובי של 6 סנטימטר בערך.
-
02.
מערבבים את היין עם החומץ, הסוכר והכמון ומשרים את הבשר בתערובת למספר שעות במקרר.
-
03.
מטגנים את הבצל במרגרינה על אש גבוהה עד השחמה.
-
04.
יוצרים חתך בצד כל טבעת בשר, ממלאים כמה שאפשר בבצל מטוגן וסוגרים בקיסם.
-
05.
מטגנים בסיר את הבשר עד שישחים, מוסיפים את המישרה, מכסים ומבשלים שעתיים על אש נמוכה.
-
06.
מוסיפים את שאר הבצל, מלח ופלפל ומבשלים מכוסה שעה נוספת.
הכנת? כאן מדרגים