חריימה לברק פיקנטי
מנה מהירה וקלת הכנה, נתחי פילה דג ברוטב עגבניות ופלפלים חריף. מומלץ להגשה לצד אורז לבן או חלה
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 3 מנות:
- פילה לברק, חתוך לחצאים או לשלושה חלקים
לרוטב:
- 3 בצלים, קלופים וחתוכים לרצועות
- 10 עגבניות, חתוכות לקוביות
- ראש שום פרוס
- 1 פלפל ירוק חריף, חתוך לרצועות
- 2 כפות רסק עגבניות
- קורט כמון
- מלח
- פלפל שחור
- 2 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת חמה מאוד מקפיצים את הבצל בשמן זית, מוסיפים את הפלפל החריף, העגבניות, השום, רסק העגבניות, מעט מים ומערבבים היטב.
-
02.
מתבלים בכמון ומלח פלפל.
-
03.
מוסיפים את הדגים לתוך הרוטב במחבת ומכסים למשך 5 דקות ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים