מתכון נסיכה על האש | השף הלבן

דג נסיכת הנילוס על האש

מתכון קל ומהיר לדג טעים שמתאים לארבעה סועדים

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דג נסיכת הנילוס על האש

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 דג נסיכת הנילוס "דגי תנובה"
  • 6 שיני שום קצוצות
  • 1 כוס שמן זית
  • 1 גמבה
  • כוסברה קצוצה
  • זעתר
  • פפריקה
  • 4 לימונים סחוטים
  • מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    משרים את הדג במלח במשך עשר דקות.

  • 02.

    שוטפים היטב.

  • 03.

    בקערה נפרדת, שמים את השמן, כף פפריקה, מלח, שיני השום הקצוצות ולימון סחוט.

  • 04.

    טובלים את הדג בתוך הקערה, ואז מנייחים בתבנית ושופכים את מה שנשאר בקערה על הדג מלמעלה. 

  • 05.

    מפזרים את הזעתר ואת הכוסברה הקצוצה על הדג, אפשר לפזר עוד פפריקה.

  • 06.

    שמים בתנור למשך 20-30 דקות.  

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.