מתכון דג אמנון בצ'ימיצ'ורי קלאסי | השף הלבן

דג אמנון בצ'ימיצ'ורי קלאסי

מנת דג קלה להכנה ויוצאת טעימה מאוד. מומלצת לארוחת חג או שבת, לאירוח ולארוחה רומנטית

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דג אמנון בצ'ימיצ'ורי קלאסי

המרכיבים ל4 מנות:

  • 4 מנות דג אמנון מופשר
להכנת הצ'ימיצור'י:
  • 2 כוסות פטרוזיליה נקיה
  • 1/2כוס כוסברה נקיה
  • 3/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כפית חומץ 5%
  • 1 כף יין אדום
  • 3 שיני שום טריות
  • 1/3 כפית מלח
  • קורט פלפל שאטה מרוסק - להשיג במרכולים
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1/4 כוס מים פושרים
  • 1 כף בצל קצוץ
  • 1/3 פלפל אדום קטן

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את כל חומרי הצ'ימיצ'ורי למעבד מזון וטוחנים למחית בעלת מרקם מעט גס ואחיד.

  • 02.

    מסדרים את הדגים בכלי שטוח ומורחים מעל שני הצדדים מהצ'ימיצ'ורי בנדיבות.

  • 03.

    משרים כשעה במקרר .

  • 04.

    מחממים תנור ל-170 מעלות או מחממים מחבת פסים משומנת לחום בינוני.

  • 05.

    מניחים במחבת את הדגים ולצידם שמים מהצ'ימיצ'ורי, כדי שהדגים יספגו עוד מטעמו, צולים את הדגים לריכוך כ 8-9 דקות לערך על צד העור.

    טיימר מופעל
    00:09:00
  • 06.

    מגישים חם בליווי הצ'ימיצ'ורי לצד הדג.

הכנת? כאן מדרגים
(178)