מתכון דג אמנון בפסטו | השף הלבן

דג אמנון בפסטו

דגים עם פסטו לארוחה מושלמת

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דג אמנון בפסטו

המרכיבים ל5 מנות:

  • 1 ק"ג פלפל אדום
  • 1 ק"ג פלפל צהוב
  • 1 ק"ג פלפל ירוק
  • 0.5 כפית שום כתוש
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית מלח גס
  • 0.5 ק"ג פילה דג אמנון
  • 3 כפות מיץ לימון טרי
  • קורט מלח
  • קורט פלפל לבן
  • 150 גרם צנוברים קלויים
  • 0.5 כוס עלי בזיליקום
  • 0.5 כוס שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הפלפלים לפרוסות.

  • 02.

    מתבלים את הפלפלים במלח גס, פלפל שחור וחצי מכמות השמן זית.

  • 03.

    צורבים את הפלפלים בגריל ומורידים להם את הקליפה.

  • 04.

    מכינים את הפסטו ע"י טחינה של הצנוברים, הבזילקום והשמן זית (עד לקבלת ממרח).

  • 05.

    את פילה הדג משירים כ 10 דקות במיץ לימון, מלח ופלפל וחותכים את הדג לרצועות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 06.

    על מחצלת סושי מניחים את הפלפלים ומורחים אותם בפסטו, ואת הדג מניחים במרכז.

  • 07.

    מגלגלים את הפלפלים ופורסים אותם לטבעות.  

הכנת? כאן מדרגים
(98)