המרכיבים ל5 מנות:
- 1 ק"ג פלפל אדום
- 1 ק"ג פלפל צהוב
- 1 ק"ג פלפל ירוק
- 0.5 כפית שום כתוש
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית מלח גס
- 0.5 ק"ג פילה דג אמנון
- 3 כפות מיץ לימון טרי
- קורט מלח
- קורט פלפל לבן
- 150 גרם צנוברים קלויים
- 0.5 כוס עלי בזיליקום
- 0.5 כוס שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הפלפלים לפרוסות.
-
02.
מתבלים את הפלפלים במלח גס, פלפל שחור וחצי מכמות השמן זית.
-
03.
צורבים את הפלפלים בגריל ומורידים להם את הקליפה.
-
04.
מכינים את הפסטו ע"י טחינה של הצנוברים, הבזילקום והשמן זית (עד לקבלת ממרח).
-
05.
את פילה הדג משירים כ 10 דקות במיץ לימון, מלח ופלפל וחותכים את הדג לרצועות.
טיימר מופעל
-
06.
על מחצלת סושי מניחים את הפלפלים ומורחים אותם בפסטו, ואת הדג מניחים במרכז.
-
07.
מגלגלים את הפלפלים ופורסים אותם לטבעות.
הכנת? כאן מדרגים