אצבעות פילה אמנון במעטפת עלי גפן - טעים וקל להכנה | השף הלבן

אצבעות פילה אמנון במעטפת עלי גפן

לנשנוש, בראנץ' או אירוח חגיגי: אצבעות פילה אמנון עטופות בעלי גפן עם טאץ' לימוני מרענן. ואפילו סידרנו לכם מתכון לרוטב לצד!

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אצבעות פילה אמנון במעטפת עלי גפן
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 4-5 מנות:

  • 5 יחידות פילה אמנון "דגי תנובה" מופשרים על פי ההוראות שעל האריזה
  • 1 צנצנת עלי גפן במי מלח
  • 2 לימונים חתוכים לפרוסות ורבעים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מיץ מלימון אחד
  • קורט מלח אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס
לרוטב:
  • 1 גביע יוגורט תנובה 5% BIO
  • חופן עירית קצוצה
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/2 כף מיונז
  • קורט מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון
גודל תבנית: תבנית מלבנית בינונית

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים כל יחידת פילה אמנון ל-2 אצבעות מאורכות ועוטפים את מרכז אצבע הדג בעלה גפן

  • 02.

    מסדרים בתבנית את אצבעות הדג העטופות ואת רבעי הלימונים ביניהם

  • 03.

    מערבבים בקערה שמן זית, לימון, מלח ופלפל ומוזגים על אצבעות הדג

  • 04.

    מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות ל-40 דקות

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 05.

    מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים לצד אצבעות האמנון. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.