מתכון תבשיל בשר בפלפלים | השף הלבן

תבשיל בשר בפלפלים

תבשיל קדרה בשרי טעים ומשביע

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל בשר בפלפלים

המרכיבים ל4 מנותת:

  • 1 מגש קוביות בשר לתבשילי קדירה
  • 2 כפות שמן
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כפית מלח
  • 1 כוס יין לבן יבש (220 מ"ל)
  • 6 כוסות מים רותחים
  • 2 פלפל אדום חתוך לקוביות 3X3 ס"מ
  • 2 פלפל צהוב חתוך לקוביות 3X3 ס"מ
  • 2 שיני שום בינוניות פרוסות
  • ~לרוטב ~~
  • 4 כפות חומץ בן יין אדום
  • 1 כף מחוקה קורנפלור
  • 1 כפית שטוחה סוכר
  • 1/2 כפית אורגנו או תימין/קורנית יבש
  • 1 כף גדושה פטרוזיליה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים שמן בסיר, מכניסים את הבשר ומטגנים עד לקבלת השחמה יפה בכל הצדדים.

  • 02.

    מתבלים את קוביות הבשר במלח וסוכר ומערבבים קלות.

  • 03.

    מוסיפים את היין ו 2 כוסות מים רותחים, מערבבים מעט ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר חלקית ומבשלים כ 1 שעה על להבה נמוכה תוך שמירה על בעבוע קל.

  • 04.

    בתום השעה מוסיפים לסיר שום, פלפלים ו 4 כוסות מים רותחים נוספות. ממשיכים לבשל כשעה וחצי נוספות.

  • 05.

    בכלי נפרד, מערבבים את חומרי הרוטב ומוזגים לסיר תוך כדי ערבוב. מבשלים 5 דקות אחרונות ומכבים. מומלץ מאד להגיש על מצע של אורז לבן ריחני.  

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(85)