תבשיל בקר עם ערמונים – מתכון למנה עקרית עם טוויסט | השף הלבן

תבשיל בקר עם ערמונים

תבשיל בקר עם טוויסט מפתיע. מתאים לאירוח כמנה עיקרית

מאת: השף אבי שליסל
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל בקר עם ערמונים

המרכיבים ל6-4 מנות:

  • 1 חבילה קוביות בקר לתבשילי קדירה
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 1 גזר גדול חתוך לקוביות
  • 20 יחידות ערמונים קלויים
  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס יין אדום מתוק
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות אבקת מרק בקר
  • מעט שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן הכנה: 

  • 02.

    מחממים סיר רחב וצורבים את הבשר היטב בשמן. מוציאים ומניחים בצד

  • 03.

    באותו הסיר מטגנים קלות את הבצל, מוסיפים את הגזר ומערבבים. מוסיפים את אבקת המרק מערבבים ויוצקים את המים והיין. מביאים לרתיחה ומוסיפים את קוביות הבשר. מבשלים כשעה וחצי ומוסיפים את הערמונים .

  • 04.

    מבשלים חצי שעה נוספת מתבלים במלח פלפל .

  • 05.

    מגישים כאשר הבשר מוכן בתוספת אורז או פירה תפוחי אדמה ובטטה.  

הכנת? כאן מדרגים
(338)