מתכון שוקי עוף בלימון פרסי | השף הלבן

שוקי עוף בלימון פרסי

עוף בניחוח פרסי

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שוקי עוף בלימון פרסי

המרכיבים ל5 מנות:

  • 10 יחידות שוקי עוף
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
  • 3 לימונים פרסיים שחורים חצויים
  • 2 כפות אבקת מרק בקר
  • 1 כוס יין אדום מתוק
  • 1/2 3 כוסות מים
  • 1 כפית גדושה קמח
  • מעט שמן
  • 1 חבילה עירית קצוצה להגשה
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    בסיר שטוח מחממים את השמן וצורבים את שוקי העוף מכל הצדדים ומוציאים לצלחת.

  • 03.

    באותו הסיר מזהיבים קלות את הבצל, מוסיפים את אבקת המרק, קמח ומערבבים יוצקים את היין והמים ומביאים לרתיחה.

  • 04.

    מחזירים את שוקי העוף לתוך הרוטב, מוסיפים את חצאי הלימון ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה במיוחד.

  • 05.

    מסירים מהאש מפזרים את העירית ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(114)