קציצות הודו מטוגנות
קציצות מטוגנות וקלות להכנה, להגשה בתוספת צ'יפס, פירה, אורז וכדומה, מנה שילדים אוהבים
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- מלח
- פלפל
- 1/2 ק"ג בשר הודו טחון
- 3 גזרים או 1 בטטה מבושלים
- 2 שיני שום
- 1 בצל
- 1 ביצה
- 2 כפות פירורי לחם
הוראות הכנה:
-
01.
מרסקים את הגזר (או הבטטה) במעבד מזון עם בצל ושום. מערבבים עם הבשר, ביצה, פירורי לחם, פטרוזיליה ותבלינים. מתקבלת תערובת רכה יחסית.
-
02.
יוצרים מן התערובת קציצות שטוחות, מטגנים במחבת רגיל או עם פסים עד להשחמה.
הכנת? כאן מדרגים