מתכון קציצות הודו מטוגנות | השף הלבן

קציצות הודו מטוגנות

קציצות מטוגנות וקלות להכנה, להגשה בתוספת צ'יפס, פירה, אורז וכדומה, מנה שילדים אוהבים

מאת: רונית גרבר
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות הודו מטוגנות

המרכיבים ל4 מנות:

  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל
  • 1/2 ק"ג בשר הודו טחון
  • 3 גזרים או 1 בטטה מבושלים
  • 2 שיני שום
  • 1 בצל
  • 1 ביצה
  • 2 כפות פירורי לחם

הוראות הכנה:

  • 01.

     מרסקים את הגזר (או הבטטה) במעבד מזון עם בצל ושום. מערבבים עם הבשר, ביצה, פירורי לחם, פטרוזיליה ותבלינים. מתקבלת תערובת רכה יחסית.

  • 02.

    יוצרים מן התערובת קציצות שטוחות, מטגנים במחבת רגיל או עם פסים עד להשחמה.  

הכנת? כאן מדרגים
(49)