קציצות בשר ברוטב

קציצות בשר שמתאימות לכל ארוחה בשרית ואהובות על כל בני הבית

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות בשר ברוטב

המרכיבים ל 4 מנות:

  • קילו בשר בקר טחון
  • פטרוזליה קצוצה דק
  • שמיר קצוץ דק
  • 2 שיני שום
  • מלח
  • פלפל
  • ביצה אחת
  • 3 כפות פירורי לחם
  • פפריקה מתוקה
  • בצל 1 גדול קצוץ
  • 2 כפות שמן זית
לרוטב:
  • 3 עגבניות קצוצות ממש דק
  • רסק עגבניות
  • בצל אחד גדול קצוץ
  • מלח
  • 2 כפיות סוכר
  • חצי כוס מים
  • קטשופ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את המצרכים בקערה ומוסיפים מעט פלפל ומלח.

  • 02.

    מגלגלים לכדורים ומרתיחים מחבת בשמן זית ומטגנים את הקציצות.

  • 03.

    בזמן הטיגון מכניסים את העגבניות הקצוצות והבצל לסיר ומבשלים עד לקבלת רוטב. מוסיפים כחצי כוס רסק עגבניות  ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים מלח, אחרי 10 דקות מוסיפים 2 כפיות סוכר וקטשופ ''אסם'' לפי הטעם ליצירת טעם מתקתק, ואז מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים 5 דקות. מוסיפים את כל הקציצות ומבשלים במשך 25-20 דקות נוספות.  

    טיימר מופעל

    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(115)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.