מתכון קבב ביתי | השף הלבן

קבב ביתי

שחקו אותה שפים מקצועיים עם קבב ביתי מרשים וטעים

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קבב ביתי

המרכיבים ל 6 מנות:

מרכיבים:
  • 1 קילו בשר טרי (עגל או שפונדרה)
  • 250 גרם שומן כבש
  • צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1 כף פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    טוחנים את הבשר והשומן יחד במטחנת בשר. אם אין מטחנת בשר בבית - מבקשים מהקצב את הבשר שהוא כבר טחון

  • 02.

    מערבבים את יתר המרכיבים יחד עם הבשר והשומן הטחונים

  • 03.

    יוצרים קציצות קבב מהתערובת וצולים לדרגת מדיום וול- כך שהשומן יהיה שרוף חלקית והבשר עשוי טוב

  • 04.

    על מנת להגיע לדרגת הצלייה המתאימה - מניחים את הקבב על האש רגע לאחר שכבו הלהבות הגדולות וצולים כ-5 דקות מכל צד

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 05.

    בודקים וטועמים קבב אחד לפני ההורדה מהאש

  • 06.

    מגישים עם מה שאוהבים: טחינה, צ׳יפס, סלט ירקות, פיתות חמות וחמוצים

הכנת? כאן מדרגים
(100)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.