מתכון צלי קדירה מהיר של קוביות צ’אך | השף הלבן

צלי קדירה מהיר של קוביות צ’אך

מנה מפוארת שתשביע הרבה אנשים

צלי קדירה מהיר של קוביות צ’אך מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צלי קדירה מהיר של קוביות צ’אך

המרכיבים ל6 מנות:

  • 1 ק"ג קוביות צ’אך "אדום אדום" בגודל 2.5X2.5 ס"מ
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
  • 3-4 שיני שום כתושות
  • 3 גזרים קלופים פרוסים לעיגולים
  • צרור שלם של פטרוזיליה קצוצה גס
  • 1 כף אבקת מרק ירקות
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 11/2-2 כוסות מים
  • 250 גר’ שעועית חתוכה באורך של 3 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים סיר כבד לחום גבוה מאוד ומוסיפים את השמן.

  • 02.

    משחימים בסיר החם את קוביות הבשר ומוציאים לצלחת נפרדת.

  • 03.

    מוסיפים לסיר בצל ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את השום, הגזר והפטרוזיליה ומתבלים. משיבים את הבשר אל הסיר ומוסיפים מים חמים עד ל- ¾ מגובה הבשר. מביאים לרתיחה.

  • 04.

    מנמיכים להבה ומבשלים כ- ¼1 שעה, תוך שמירה על בעבוע בינוני קל. מס’ דקות לפני סיום הבישול מוסיפים לסיר את השעועית

  • 05.

    מסירים את המכסה, מגבירים את הלהבה ומבשלים תוך השגחה כ-5 דקות נוספות, כך שהנוזל שבסיר יצטמצם, יסמיך ויהווה רוטב מצוין לבשר. לגיוון: כ - 40 דקות לפני הסיום ניתן להוסיף 2 כוסות קוביות תפו"א. כ- 10 דקות לפני הסיום ניתן להוסיף 2 כוסות חומוס מבושל. הצעת הגשה: מומלץ להגיש על מצע של פירה, קוסקוס או פסטה.  

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(460)