מתכון צלי קדירה מהיר של קוביות צ’אך | השף הלבן

צלי קדירה מהיר של קוביות צ’אך

מנה מפוארת שתשביע הרבה אנשים

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צלי קדירה מהיר של קוביות צ’אך

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1 ק"ג קוביות צ’אך "אדום אדום" בגודל 2.5X2.5 ס"מ
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
  • 3-4 שיני שום כתושות
  • 3 גזרים קלופים פרוסים לעיגולים
  • צרור שלם של פטרוזיליה קצוצה גס
  • 1 כף אבקת מרק ירקות
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • 11/2-2 כוסות מים
  • 250 גר’ שעועית חתוכה באורך של 3 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים סיר כבד לחום גבוה מאוד ומוסיפים את השמן.

  • 02.

    משחימים בסיר החם את קוביות הבשר ומוציאים לצלחת נפרדת.

  • 03.

    מוסיפים לסיר בצל ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את השום, הגזר והפטרוזיליה ומתבלים. משיבים את הבשר אל הסיר ומוסיפים מים חמים עד ל- ¾ מגובה הבשר. מביאים לרתיחה.

  • 04.

    מנמיכים להבה ומבשלים כ- ¼1 שעה, תוך שמירה על בעבוע בינוני קל. מס’ דקות לפני סיום הבישול מוסיפים לסיר את השעועית

  • 05.

    מסירים את המכסה, מגבירים את הלהבה ומבשלים תוך השגחה כ-5 דקות נוספות, כך שהנוזל שבסיר יצטמצם, יסמיך ויהווה רוטב מצוין לבשר. לגיוון: כ - 40 דקות לפני הסיום ניתן להוסיף 2 כוסות קוביות תפו"א. כ- 10 דקות לפני הסיום ניתן להוסיף 2 כוסות חומוס מבושל. הצעת הגשה: מומלץ להגיש על מצע של פירה, קוסקוס או פסטה.  

    טיימר מופעל

    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(460)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.