פרגיות בטריאקי - מתכון קל ומהיר להכנה | השף הלבן

פרגיות בטריאקי

הכי טעים בעולם, כדאי לנסות ולהיווכח בעצמכם

מאת: ליאור צדוק
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פרגיות בטריאקי

המרכיבים ל4 מנות:

  • 800 גרם פרגית טריה - חתוך לפרוסות
  • 5 כף/ות טריאקי
  • חצי כוס/ות סויה (רוטב)
  • חצי כוס/ות דבש
  • 2 כף/ות קטשופ
  • 2 כף/ות שום - קצוץ דק
  • 1 כפית/ות פלפל שחור - גרוס
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    בתבנית מערבבים את כל חומרי הרוטב. מעסים את הפרגיות ברוטב, ומשרים לחצי שעה במקרר.

  • 02.

     אופים כ-35 דקות בתנור טורבו בחום 180 מעלות - מכוסה בנייר כסף.

    טיימר מופעל
    00:35:00
  • 03.

     מגישים עם אורז לבן וירקות מוקפצים.  

הידעת?

עוף הוא אחד מחומרי הגלם היעילים והאהובים ביותר במחלקת הבשר. הסיבה העיקרית לכך היא שכל כך קל להעניק לבשר טעמים שונים בעזרת מרינדה טובה. אם אתם מחפשים מתכון טוב לסעודת חג או סתם ארוחת ערב שגרתית אך מפנקת, הגעתם למקום הנכון. אז בשביל ארוחת החג הקרבה, הבאנו לכם מתכון לפרגיות בטריאקי. אין פשוט מזה, אך התוצאה פשוט נהדרת ומתאימה באופן מושלם סעודה חגיגית עם כל המשפחה והקרובים. הכי טעים בעולם, כדאי לנסות ולהיווכח בעצמכם

הכנת? כאן מדרגים
(590)