סטייק אנטריקוט עם רוטב בלסמי
סטייק אנטריקוט ברוטב בלסמי
בשרי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל3 מנות:
- 1 מגש סטייק אנטריקוט "אדום אדום"
רכיבי הרוטב:
- 1 גזר גדול מחולק ל - 4
- 1 בצל בינוני מחולק ל- 4
- 2 כוסות יין אדום מרלו או קברנה
- 0.5 כוס חומץ בלסמי
- 2 כפיות סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
מכניסים את כל חומרי הרוטב לסיר קטן ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה.
-
02.
מנמיכים להבה לבינונית נמוכה ומצמצמים את הרוטב לכ 1/3 - 1/2 מהכמות המקורית (כ 30-40 דקות). הרוטב צריך להסמיך כך שבטבילת כף עץ תתקבל שכבה. מסננים ומצננים. ניתן ומומלץ להכין כמות רוטב גדולה מראש למזוג לתבנית לקוביות קרח ולשמור במקפיא.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים