מתכון כנפיים צלויות בטריאקי, דבש ושומשום | השף הלבן

כנפיים צלויות בטריאקי, דבש ושומשום

כנפיים לארוחת צהריים עם החברים

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כנפיים צלויות בטריאקי, דבש ושומשום

המרכיבים ל4 מנות:

  • 2 ק"ג כנפי עוף טריות
  • 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • שומשום קלוי
  • 1 כף דבש
  • 1 כפית שום כתוש
  • 1/2 כוס טריאקי
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל בינוני, קצוץ
  • 1 מקל סלרי, קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מנקים היטב את הכנפיים משומן, נוצות וקצה כנף. שוטפים היטב במים קרים ומייבשים בנייר סופג.

  • 02.

    מעבירים את הכנפיים אל קערה ומתבלים בג'ינג'ר הקצוץ, השום הכתוש, הדבש, שמן הזית, הטריאקי, הבצל הקצוץ והסלרי הקצוץ.

  • 03.

    מערבבים היטב.

  • 04.

    מכסים ומשרים במקרר למשך 4-6 שעות לפני הצלייה.

  • 05.

    בכל שעה מערבבים את הכנפיים במרינדת הטריאקי, מכסים ומחזירים לקירור.

  • 06.

    צולים היטב מעל הגריל את הכנפיים. מפזרים מעל הכנפיים מהשומשום הקלוי ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(387)