כנפיים צלויות בטריאקי, דבש ושומשום
כנפיים לארוחת צהריים עם החברים
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
- 2 ק"ג כנפי עוף טריות
- 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
- שומשום קלוי
- 1 כף דבש
- 1 כפית שום כתוש
- 1/2 כוס טריאקי
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל בינוני, קצוץ
- 1 מקל סלרי, קצוץ
הוראות הכנה:
-
01.
מנקים היטב את הכנפיים משומן, נוצות וקצה כנף. שוטפים היטב במים קרים ומייבשים בנייר סופג.
-
02.
מעבירים את הכנפיים אל קערה ומתבלים בג'ינג'ר הקצוץ, השום הכתוש, הדבש, שמן הזית, הטריאקי, הבצל הקצוץ והסלרי הקצוץ.
-
03.
מערבבים היטב.
-
04.
מכסים ומשרים במקרר למשך 4-6 שעות לפני הצלייה.
-
05.
בכל שעה מערבבים את הכנפיים במרינדת הטריאקי, מכסים ומחזירים לקירור.
-
06.
צולים היטב מעל הגריל את הכנפיים. מפזרים מעל הכנפיים מהשומשום הקלוי ומגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים