המרכיבים ל4-6 מנות:
- 0.5 ק"ג בשר טרי טחון
- כפית פלפל טחון טרי (חשוב שיהיה טרי, זה נותן המון טעם)
- מעט מלח (לא חובה, כיוון שבשר כשר הנו פעמים רבות מלוח דיו)
הוראות הכנה:
-
01.
כשעה לפני הארוחה לוקחים את הבשר, מערבבים בפלפל, ולשים טוב טוב.
-
02.
נותנים לבשר לנוח במקרר במשך שעה
-
03.
מחלקים את הבשר למספר המנות הרצויות, ומכינים כדור מכל מנה. כל כדור מועכים עד ליצירת צורה של המבורגר בעובי
-
04.
5 ס"מ
-
05.
מחממים מחבת כבדה על אש בינונית
-
06.
צולים את ההמבורגרים משני צדדיהם עד להגעה לדרגת העשייה הרצויה. לי לוקח כ-3 דקות מכל צד לדרגת מדיום.
טיימר מופעל
-
07.
מגישים בליווי סלט ירוק, סלט קולסלאו, לחמניה, מיונד, קטשופ, רוטב HP או כל תוספת אחרת העולה על דעתכם
הכנת? כאן מדרגים