מתכון להמבורגר קל מאוד להכנה | השף הלבן

המבורגר

המבורגר

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
המבורגר

המרכיבים ל4-6 מנות:

  • 0.5 ק"ג בשר טרי טחון
  • כפית פלפל טחון טרי (חשוב שיהיה טרי, זה נותן המון טעם)
  • מעט מלח (לא חובה, כיוון שבשר כשר הנו פעמים רבות מלוח דיו)

הוראות הכנה:

  • 01.

    כשעה לפני הארוחה לוקחים את הבשר, מערבבים בפלפל, ולשים טוב טוב. 

  • 02.

    נותנים לבשר לנוח במקרר במשך שעה

  • 03.

    מחלקים את הבשר למספר המנות הרצויות, ומכינים כדור מכל מנה. כל כדור מועכים עד ליצירת צורה של המבורגר בעובי

  • 04.

    5 ס"מ

  • 05.

    מחממים מחבת כבדה על אש בינונית

  • 06.

    צולים את ההמבורגרים משני צדדיהם עד להגעה לדרגת העשייה הרצויה. לי לוקח כ-3 דקות מכל צד לדרגת מדיום.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 07.

    מגישים בליווי סלט ירוק, סלט קולסלאו, לחמניה, מיונד, קטשופ, רוטב HP או כל תוספת אחרת העולה על דעתכם

הכנת? כאן מדרגים
(55)