מתכון אסאדו בגריל | השף הלבן

אסאדו בגריל

בשר אסאדו על האש בתבלינים ורוטב מזרח תיכוני ליום העצמאות

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אסאדו בגריל

המרכיבים ל8 מנות:

  • 3 שיני שום כתושות
  • כף ג’ינג’ר/זנגביל טרי מגורר (או כפית ג’ינג’ר/זנגביל יבש טחון)
  • נתח אסאדו "אדום אדום" 1.5 ק"ג
  • 1/4 כוס דבש
  • 1/4 כוס רוטב טריאקי
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן תירס

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים את כל המצרכים למשחה.

  • 02.

      מורחים ומשרים את הבשר לפחות 12 שעות במשחה, אפשר עד 3 ימים.

  • 03.

    צולים קרוב לפחמים כך שהבשר יסגר ולאחר מכן מרחיקים את הרשת מהגחלים או סוגרים במכסה את הגריל.

  • 04.

     צולים את הבשר באיטיות (למשך 4 שעות לפחות, כמו בדרום אמריקה) מדי פעם מושחים במשרה. מומלץ להכין את הבשר בגריל לפחות 3 שעות לפני האכילה.

הכנת? כאן מדרגים
(146)