סלסת מנגו | השף הלבן

סלסת מנגו

סלט מנגו מיוחד

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלסת מנגו

המרכיבים ל 3-4 מנות:

  • 1/2 בצל סגול קטן קצוץ דק
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 פלפל אדום קצוץ דק
  • 1 שקית מנגו מוקפא "סנפרוסט", מופשר לילה במקרר וחתוך לקוביות קטנות
  • מיץ מ-1 לימון
  • 3 כפות שמן זית
  • מדליון כוסברה סנפרוסט מופשר

הוראות הכנה:

  • 01.

     קלוריות: 215 למנה | נקודות שומרי משקל: 5 למנה

  • 02.

    לערבב את הבצל, מנגו, פלפל אדום והפטרוזיליה.

  • 03.

    בקערה קטנה לערבב את השמן זית והלימון.כמחצית מהרוטב לערבב עם המדליון כוסברה, ואת החצי השני לערבב עם תערובת המנגו.

  • 04.

    הגשה- להניח על צלחת הגשה את הרוטב עם הכוסברה ומעליו להניח את הסלט המתובל.

הכנת? כאן מדרגים
(0)