סלט תחתיות ארטישוק ועגבניות שרי | השף הלבן

סלט תחתיות ארטישוק ועגבניות שרי

סלט מוקפץ עם ניחוחות איטלקיים שחובה לנסות! תחתיות ארטישוק מתובלות ועגבניות שרי עסיסיות מתחברים לשילוב מנצח. מומלץ להגיש בפתיחת הסעודה לצד לחם טרי.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט תחתיות ארטישוק ועגבניות שרי

המרכיבים ל 3-4 מנות:

  • 1 שקית (400 גרם) תחתיות ארטישוק מוקפאות סנפרוסט
  • 20 עגבניות שרי חצויות
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום פרוסות דק
  • ½ כוס עלי בזיליקום טריים קצוצים גס
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 35 גרם צנוברים קלויים

הוראות הכנה:

  • 01.

    לבשל את הארטישוק לפי ההוראות המופיעות על גבי האריזה ולחתוך לרבעים.

  • 02.

    לחמם במחבת שמן ולטגן את הארטישוק כ-3 דקות, להוסיף שום ותבלינים.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 03.

    להוסיף את העגבניות ולטגן דקה נוספת.

  • 04.

    להעביר לקערה, להוסיף לימון ובזיליקום. לתקן תיבול לפי הצורך.

  • 05.

    לפני ההגשה לפזר מעל צנוברים קלויים.ניתן להגיש חם או קר.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.