סלט תחתיות ארטישוק ועגבניות שרי
סלט מוקפץ עם ניחוחות איטלקיים שחובה לנסות! תחתיות ארטישוק מתובלות ועגבניות שרי עסיסיות מתחברים לשילוב מנצח. מומלץ להגיש בפתיחת הסעודה לצד לחם טרי.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 3-4 מנות:
- 1 שקית (400 גרם) תחתיות ארטישוק מוקפאות סנפרוסט
- 20 עגבניות שרי חצויות
- 3 כפות שמן זית
- 2 שיני שום פרוסות דק
- ½ כוס עלי בזיליקום טריים קצוצים גס
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- מיץ מ-1/2 לימון
- 35 גרם צנוברים קלויים
הוראות הכנה:
-
01.
לבשל את הארטישוק לפי ההוראות המופיעות על גבי האריזה ולחתוך לרבעים.
-
02.
לחמם במחבת שמן ולטגן את הארטישוק כ-3 דקות, להוסיף שום ותבלינים.
טיימר מופעל
-
03.
להוסיף את העגבניות ולטגן דקה נוספת.
-
04.
להעביר לקערה, להוסיף לימון ובזיליקום. לתקן תיבול לפי הצורך.
-
05.
לפני ההגשה לפזר מעל צנוברים קלויים.ניתן להגיש חם או קר.
הכנת? כאן מדרגים