סלט תחתיות ארטישוק ועגבניות שרי – מתכון לסלט מעולה | השף הלבן

סלט תחתיות ארטישוק ועגבניות שרי – מתכון לסלט מעולה

סלט טעים שאפשר להגיש חם או קר

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט תחתיות ארטישוק ועגבניות שרי – מתכון לסלט מעולה

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 1 שקית (400 גרם) תחתיות ארטישוק מוקפאות "סנפרוסט"
  • 20 עגבניות שרי חצויות
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום פרוסות דק
  • ½ כוס עלי בזיליקום טריים קצוצים גס
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 50 גרם צנוברים קלויים

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנה

  • 02.

    מבשלים את הארטישוק לפי ההוראות המופיעות על גבי האריזה ולחתוך לרבעים.

  • 03.

    מחממים במחבת שמן ומטגנים את הארטישוק כ-3 דקות, להוסיף שום ותבלינים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 04.

    מוסיפים את העגבניות ומטגנים דקה נוספת.

  • 05.

    מעבירים לקערה, מוסיפים לימון ובזיליקום. מתקנים תיבול לפי הצורך.

  • 06.

    לפני ההגשה מפזרים מעל צנוברים קלויים. ניתן להגיש חם או קר. הנה גם מתכון לתחתיות ארטישוק וירכי עוף בלימון

הכנת? כאן מדרגים
(614)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.