סלט שעועית לבנה בעגבניות
סלט שעועית קל להכנה ודל בקלוריות
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6 מנות:
- 1 פלפל חריף, פרוס דק
- 3 שיני שום, פרוסות דק
- 8 עגבניות שרי, חצויות
- 1 כף עגבניות מיובשות בשמש של אוליביה, קצוצות דק
- 4-5 עלי מרווה
- 1 אריזת (800 גרם) שעועית לבנה מבושלת של סנפרוסט
- מלח ים, לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
- 2 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
קלוריות: 220 למנה | נקודות שומרי משקל:
-
02.
5 למנה
-
03.
מחממים מחבת גדולה עם שמן זית. כשהשמן חם, מוסיפים את פרוסות הפלפל החריף ומטגנים כדקה. מוסיפים את פרוסות השום, עגבניות שרי ועגבניות מיובשות , עלי המרווה ומטגנים 1-2דקות נוספות. מוסיפים 1 כוס מים, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.
-
04.
מוסיפים את השעועית הקפואה, מכסים ומביאים לרתיחה שנייה. מתבלים במעט מלח ופלפל, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ- 20 דקות, עד לרוטב סמיך. טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך.
טיימר מופעל
-
05.
מעבירים לקערת הגשה, מזליפים מעט שמן זית ומגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים