סלט שעועית לבנה בעגבניות | השף הלבן

סלט שעועית לבנה בעגבניות

סלט שעועית קל להכנה ודל בקלוריות

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט שעועית לבנה בעגבניות

המרכיבים ל6 מנות:

  • 1 פלפל חריף, פרוס דק
  • 3 שיני שום, פרוסות דק
  • 8 עגבניות שרי, חצויות
  • 1 כף עגבניות מיובשות בשמש של אוליביה, קצוצות דק
  • 4-5 עלי מרווה
  • 1 אריזת (800 גרם) שעועית לבנה מבושלת של סנפרוסט
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • 2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

     קלוריות: 220 למנה | נקודות שומרי משקל:

  • 02.

    5 למנה

  • 03.

    מחממים מחבת גדולה עם שמן זית. כשהשמן חם, מוסיפים את פרוסות הפלפל החריף ומטגנים כדקה. מוסיפים את פרוסות השום, עגבניות שרי ועגבניות מיובשות , עלי המרווה ומטגנים 1-2דקות נוספות. מוסיפים 1 כוס מים, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה.

  • 04.

    מוסיפים את השעועית הקפואה, מכסים ומביאים לרתיחה שנייה. מתבלים במעט מלח ופלפל, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ- 20 דקות, עד לרוטב סמיך. טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    מעבירים לקערת הגשה, מזליפים מעט שמן זית ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(0)