סלט שעועית בובס
סלט טוסקני טיפוסי שהופך כל ארוחה לחגיגה
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 500 גרם שעועית בובס
- 50 מ”ל חומץ
- 60 מ”ל שמן זית
- 10 שיני שום פרוסות דק
- 2 בצלים סגולים חתוכים לרצועות
- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
- מלח
- פלפל שחור טחון
הוראות הכנה:
-
01.
משרים את השעועית במים למשך לילה.
-
02.
למחרת מסננים ומעבירים לסיר. מכסים במים צוננים ומבשלים כחצי שעה עד לריכוך קל, ומסננים.
-
03.
שמים את השעועית המסוננת בקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
-
04.
מכסים ושומרים במקרר 36 שעות לפני ההגשה להבשלת הטעמים.
הכנת? כאן מדרגים