מתכון סלט שעועית בובס | השף הלבן

סלט שעועית בובס

סלט טוסקני טיפוסי שהופך כל ארוחה לחגיגה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט שעועית בובס

המרכיבים ל10 מנות:

  • 500 גרם שעועית בובס
  • 50 מ”ל חומץ
  • 60 מ”ל שמן זית
  • 10 שיני שום פרוסות דק
  • 2 בצלים סגולים חתוכים לרצועות
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור טחון

הוראות הכנה:

  • 01.

    משרים את השעועית במים למשך לילה.

  • 02.

    למחרת מסננים ומעבירים לסיר. מכסים במים צוננים ומבשלים כחצי שעה עד לריכוך קל, ומסננים.

  • 03.

    שמים את השעועית המסוננת בקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.

  • 04.

    מכסים ושומרים במקרר 36 שעות לפני ההגשה להבשלת הטעמים.

הכנת? כאן מדרגים
(114)