סלט שורשים וכרובית צלוייה | השף הלבן

סלט שורשים וכרובית צלוייה

בואו לשבור שגרה עם סלט צבעוני וטעים במיוחד

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט שורשים וכרובית צלוייה
  • 400 גרם מיני כרובית מוקפאת "סנפרוסט"
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 שורש פטרוזיליה, קצוץ לקוביות
  • 1 שורש סלרי, קצוץ לקוביות
  • 2 גזרים, קצוצים לקוביות
  • 1 סלק, קצוץ לקוביות
  • 1 קולורבי, קצוץ לקוביות
  • עלים מ-10 גבעולים של עשבי התיבול– נענע, פטרוזיליה, כוסברה (כל אחד), קצוצים
  • 1 בצל ירוק, קצוץ
  • מיץ מ-2 לימונים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים כף שמן זית במחבת ברזל, מטגנים את המיני כרובית עד להשחמה, מתבלים במלח ופלפל ומורידים מהלהבה.

  • 02.

    מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הכרובית, מעבירים לצלחת הגשה ומניחים את הכרובית מעל.לגיוון: ניתן להוסיף בבסיס צלחת ההגשה 3 כפות יוגורט עיזים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.