סלט רצועות קולורבי ותפוח עץ ברוטב יוגורט וסומק | השף הלבן

סלט רצועות קולורבי ותפוח עץ ברוטב יוגורט וסומק

סלט מרענן וטעים במיוחד.

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט רצועות קולורבי ותפוח עץ ברוטב יוגורט וסומק
עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 4 כוסות עלי רוקט, שטופים
  • 2 קולורבי, מקולפים וחתוכים לרצועות דקות
  • 1 תפוח עץ ירוק חמוץ מסוג גראנד סמית, מקולף, ללא הליבה וחתוכך לרצועות דקות
  • לרוטב:
  • 1 כוס יוגורט תנובה דל שומן
  • 2 כפות עלי נענע, קצוצים
  • ½ כפית סומאק
  • 1 שן שום, כתושה וקצוצה
  • 1 לימון, סחוט
  • מעט מלח ים (לא חובה)
  • פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    קלוריות:

  • 02.

    5 למנה | נקודות: 1 למנה

  • 03.

    בקערה, מניחים את גרגר הנחלים יחד עם רצועות הקולורבי והתפוח.

  • 04.

    בקערה נפרדת, מערבבים את כל רכיבי הרוטב.

  • 05.

    יוצקים את רוטב מעל הסלט ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.