סלט קוסקוס עם עגבניות וגבינה צפתית | השף הלבן

סלט קוסקוס עם עגבניות וגבינה צפתית

סלט שהוא ארוחה בקלי קלות: שילוב של קוסקוס מהיר הכנה, רבעי עגבניות שרי ומלפפונים, בזיליקום וקוביות גבינה צפתית. מושלם לארוחת ערב או צהריים קלילה במשרד.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט קוסקוס עם עגבניות וגבינה צפתית

המרכיבים ל3:

  • 1/2 חבילה קוסקוס להכנה מהירה
  • 15-20 עגבניות שרי תמר גדולות
  • 2 מלפפונים ירוקים, עם הקליפה
  • 10-12 עלי בזיליקום טריים
  • 100-150 גרם גבינה צפתית מעודנת פיראוס, 5% שומן
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1-2 כפות שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את הקוסקוס על פי הוראות ההכנה ומצננים לטמפרטורת החדר.

  • 02.

    חותכים את העגבניות שרי לרבעים או שמיניות (תלוי בגודל העגבנייה) ומניחים בקערה.

  • 03.

    חותכים את המלפפונים לקוביות קטנטנות ומוסיפים לקערה.

  • 04.

    מוסיפים את הקוסקוס המוכן והקר לקערה ומערבבים היטב.

  • 05.

    קורעים את עלי הבזיליקום בצורה גסה ומוסיפים לקערה.

  • 06.

    חותכים את הגבינה לקוביות בינוניות ומוסיפים לקערה.

  • 07.

    מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים שמן זית ומערבבים היטב.

  • 08.

    שומרים במקרר עד ההגשה.קלוריות: 447 למנה | נקודות שומרי משקל: 7

הכנת? כאן מדרגים
(0)