סלט צהוב קיצי עם מיני כרובית, שעועית תירס ופלפלים | השף הלבן

סלט צהוב קיצי עם מיני כרובית, שעועית, תירס ופלפלים

סלט נפלא שיכול להוות גם כתוספת טעימה לארוחה

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט צהוב קיצי עם מיני כרובית, שעועית תירס ופלפלים

המרכיבים ל 5-6:

  • 1/2 שקית (300 גרם) שעועית צהובה עדינה מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1/2 שקית (300 גרם) מיני כרובית מוקפאת "סנפרוסט"
  • 1/2 שקית (400 גרם) גרעיני תירס מוקפאים "סנפרוסט"
  • 3 פלפלים צהובים, חתוכים לרצועות דקות
  • 3 כפות שמן זית
  • חופן עלי פטרוזיליה, קצוצים דק
  • חופן צימוקים שחורים
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • חופן צנוברים קלויים

הוראות הכנה:

  • 01.

        מחממים את שמן הזית בסיר רחב ושטוח. מוסיפים את התירס והכרובית ומטגנים מעל להבה גבוהה 5-4 דקות.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 02.

        מוסיפים את הפלפלים ומטגנים תוך ערבוב 3-2 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

        מוסיפים את השעועית הצהובה ומטגנים תוך ערבוב 3-2 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

        מוסיפים את הפטרוזיליה, הצימוקים, מיץ הלימון, המלח והפלפל ומערבבים.

  • 05.

        מפזרים מעל את הצנוברים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.