מתכון סלט פירות חגיגי | השף הלבן

סלט פירות חגיגי

סלט חגיגי ברוטב רימונים, זנגויל, קוקוס וגרנדין

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פירות חגיגי

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 1 בננה
  • 5 ענבים ירוקים
  • 5 ענבים אדומים
  • 1 תפוח אדום מתוק
  • 1 שזיף
  • 1/2 מנגו בשל, קלוף וללא גלעין
  • 2 תאנים טריות
  • 4 ליצ'י קלופים (ניתן להשתמש גם במשומרים)
לרוטב:
  • 1 רימון גדול סחוט במסחטת פירות הדר (200 מ"ל מיץ)
  • 100 מ"ל מי קוקוס (להשיג כשימורים ברשתות השיווק)
  • 1 כף רכז רימונים
  • 1 כף גרנדין
  • 1 כף אבקת סוכר
לקישוט:
  • חופן קטן של נענע קצוצה
  • גרגירים מרימון קטן
  • 1/2 ס"מ של שורש זנגוויל, מגורד מעל פומפייה עדינה
  • קוקוס לבן מגורד

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.

  • 02.

    חותכים את כל הפירות לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.

  • 03.

    יוצקים את הרוטב מעל הפירות ומוסיפים את הנענע. מערבבים ומעבירים לקירור, מוציאים מן המקרר כחצי שעה לפני ההגשה.

  • 04.

    מעטרים מעל בקוקוס לבן מגורד וזנגוויל ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(80)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.