סלט פירות חגיגי
סלט חגיגי ברוטב רימונים, זנגויל, קוקוס וגרנדין
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- 1 בננה
- 5 ענבים ירוקים
- 5 ענבים אדומים
- 1 תפוח אדום מתוק
- 1 שזיף
- 1/2 מנגו בשל, קלוף וללא גלעין
- 2 תאנים טריות
- 4 ליצ'י קלופים (ניתן להשתמש גם במשומרים)
לרוטב:
- 1 רימון גדול סחוט במסחטת פירות הדר (200 מ"ל מיץ)
- 100 מ"ל מי קוקוס (להשיג כשימורים ברשתות השיווק)
- 1 כף רכז רימונים
- 1 כף גרנדין
- 1 כף אבקת סוכר
לקישוט:
- חופן קטן של נענע קצוצה
- גרגירים מרימון קטן
- 1/2 ס"מ של שורש זנגוויל, מגורד מעל פומפייה עדינה
- קוקוס לבן מגורד
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
-
02.
חותכים את כל הפירות לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.
-
03.
יוצקים את הרוטב מעל הפירות ומוסיפים את הנענע. מערבבים ומעבירים לקירור, מוציאים מן המקרר כחצי שעה לפני ההגשה.
-
04.
מעטרים מעל בקוקוס לבן מגורד וזנגוויל ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים