סלט עשבי תיבול, תותים ורוקפור | השף הלבן

סלט עשבי תיבול, תותים ורוקפור

סלט מרענן וטעים במיוחד.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט עשבי תיבול, תותים ורוקפור

המרכיבים ל 6 מנות:

  • עלים שלמים מצרור פטרוזיליה
  • עלים שלמים מצרור כוסברה
  • עלים שלמים מ-1/3 צרור נענע
  • 3-2 בצלים ירוקים קצוצים (הלבן והירוק)
  • 12 תותים בינוניים פרוסים (או פרוסות מנגו, אגסים וכדומה)
  • 200 גרם גבינת גליל-רוקפור קולאז
  • לרוטב:
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כפות מיץ לימון
  • 1 כף חומץ
  • 1 כפית חרדל דיז’ון גרגרים
  • 1 כפית סוכר חום
  • מלח ופלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    קלוריות: 150 למנה | נקודות שומרי משקל: 5

  • 02.

    מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב.

  • 03.

    מערבבים את עשבי התיבול בקערת הגשה. יוצקים עליהם את הרוטב, מפזרים מעל תותים וגבינת רוקפור מפוררת ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.