סלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית - השף הלבן

סלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית

ערכים תזונתיים לסלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית:
למנה: 192 קלוריות / חלבון 13 גרם / פחמימות 32 גרם מתוכן 0.6 גרם סוכרים
שומן 5 גרם / כולסטרול 0 מ"ג / נתרן 95 מ"ג / סיבים 9.5 גרם / סידן 81 מ"ג

מאת: שגיא שוורץ
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית

המרכיבים ל 8 מנות:

מרכיבים:
  • 1 שקית עדשים ירוקות מבושלות סנפרוסט
  • 1 בצל סגול קלוף וקצוץ
  • מיץ מ-2 לימונים
  • 1 חבילה בצל ירוק קצוץ
  • 1 חבילה פטרוזיליה קצוצה
  • 1 חבילה כוסברה קצוצה
  • 1 שן שום קצוצה
  • 3 כפות שמן זית
  • גרידת לימון מ-1 לימון
לקישוט:
  • 50 גרם גבינה צפתית פיראוס 5% חתוכה לקוביות קטנות
  • חופן חמוציות קצוצות (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את העדשים לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.

  • 02.

    מערבבים את כל המצרכים לסלט ומעבירים לקערת הגשה.

  • 03.

    מקשטים בגבינה הצפתית ובחמוציות הקצוצות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.