סלט סלקים צלויים וגבינת רוקפור- מתכון מגוון ופשוט | השף הלבן

סלט סלקים צלויים, חסה, שקדים וגבינת רוקפור

חגיגה של טעמים ומרקמים! מתכון לסלט מושקע עם סלקים צלויים, חסה, שקדים וגבינת רוקפור שיוצרים שילוב טעמים ייחודי שקשה להישאר אדישים כלפיו.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט סלקים צלויים, חסה, שקדים וגבינת רוקפור
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נועה קנריק

המרכיבים ל2-3:

  • 3 סלקים קטנים
  • חבילת לבבות חסה
  • 100 גרם שקדים, קצוצים גס
  • רוטב ויניגרט
  • 1 גבינת רוקפור "COLLECTION", מפוררת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    שוטפים את הסלקים וחותכים לרבעים. מניחים בתבנית ואופים 40-45 עד שהסלקים רכים וצלויים.

  • 03.

    מרכיבים את הסלט: חותכים את לבבות החסה בצורה גסה ומעבירים לצלחת הגשה עם הסלקים הצלויים. מעל מפזרים שקדים ורוטב ויניגרט

  • 04.

    מפוררים את פלח גבינת הרוקפור מעל הסלט ומגישים  

הכנת? כאן מדרגים
(0)