- 2 קופסאות טונה בשמן
- 1 קופסא גרעיני תירס
- 1 גביע שמנת חמוצה תנובה "בטעם של פעם"
- 2 כפות מיונז
- 2 בצלים ירוקים
- קורט מלח
- קורט סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
מסננים את הטונה מהנוזלים ומעבירים לקערה.
-
03.
מסננים את גרעיני התירס ומוסיפים לקערה.
-
04.
מוסיפים את המיונז והשמנת ומערבבים היטב. מתבלים במלח וסוכר.
-
05.
קוצצים את הבצל הירוק לחתיכות דקות ומפזרים מעל לקישוט.
הכנת? כאן מדרגים