מתכון סלט טונה אמריקאי | השף הלבן

סלט טונה אמריקאי

סלט טונה אמריקאי

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט טונה אמריקאי
  • 2 קופסאות טונה בשמן
  • 1 קופסא גרעיני תירס
  • 1 גביע שמנת חמוצה תנובה "בטעם של פעם"
  • 2 כפות מיונז
  • 2 בצלים ירוקים
  • קורט מלח
  • קורט סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מסננים את הטונה מהנוזלים ומעבירים לקערה.

  • 03.

    מסננים את גרעיני התירס ומוסיפים לקערה.

  • 04.

    מוסיפים את המיונז והשמנת ומערבבים היטב. מתבלים במלח וסוכר.

  • 05.

    קוצצים את הבצל הירוק לחתיכות דקות ומפזרים מעל לקישוט.

הכנת? כאן מדרגים
(107)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.