המרכיבים למנות 6:
- 3 גביעי שמנת של פעם 27%
- 1 בצל סגול גדול (חתוך לקוביות גסות)
- 2 מלפפונים קטנים חתוכים לטבעות
- 20 זיתים סורים מגולענים וקצוצים
- 4 צנוניות טריות חצויות ופרוסות דק
- 2 פיתות טריות חתוכות לקוביות בגודל 3X3 ס"מ
- 2 שיני שום כתושות
- 1/4 כוס שמן זית
- כפית זעתר
- כף פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את כל חומרי הסלט פרט לשמן הזית, הזעתר והפטרוזיליה.
-
02.
מחלקים לקעריות הגשה.
-
03.
יוצקים מעל את השמן זית, מפזרים את הזעתר והפטרוזיליה הקצוצה.
-
04.
ניתן להכין את הסלט כ-3 שעות מראש ולקראת ההגשה להוסיף את הפיתות.
הידעת?
בכל הנוגע לסלטים, החוק הוא שאף פעם לא יכול להיות לנו יותר מדי מתכונים שונים. ככל שאנחנו מכירים יותר מתכונים שונים של סלטים, כך קל ומהנה יותר להתאים את הסלט הנכון ביותר לשאר המנות בארוחה. אז אם אתם מחפשים מתכון חדש ומפתיע לסלט שיתאים במדויק גם לסעודות חגיגיות או סתם ארוחת ערב רגילה, הגעתם למקום הנכון. המתכון הבא משלב בתוכו מגוון עשיר של ירקות טעימים ומפנקים עם חתיכות פיתות וגבינת שמנת קרמית.
הכנת? כאן מדרגים