סלט חצילים ופלפלים קלויים | השף הלבן

סלט חצילים ופלפלים קלויים

סלט טעים שמכינים ברגע. נפלא כממרח או כחלק מ"ערכת" סלטים, דל שומן ודל קלוריות.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט חצילים ופלפלים קלויים
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל 6:

  • 2 פלפלים קלויים גדולים משומרים בחומץ קצוצים דק־דק
  • 1 שן שום קטנה כתושה
  • חופן עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • 300 גרם חצילים קלויים
  • 6 כפות (כ־100 גרם) גבינת עיזים למריחה 5% "פיראוס"
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • קורט פפריקה חריפה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל המרכיבים בקערה. טועמים ומתבלים במלח, בפלפל ובפפריקה חריפה לפי הטעם.

  • 02.

    טיפ: אם מכינים את הסלט מחצילים קלויים ופלפלים קלויים תוצרת בית, מוסיפים לתערובת מעט חומץ יין או מיץ לימון.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.