מתכון סלט חסה, אנדיב, תפוזים וגבינת רוקפור | השף הלבן

סלט חסה, אנדיב, תפוזים וגבינת רוקפור

עוגיות מעוצבות שישמחו לבב

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
סלט חסה, אנדיב, תפוזים וגבינת רוקפור

המרכיבים ל 7 מנות:

  • 1 חסה ערבית מופרדת לעלים
  • 2 ראשי אנדיב מופרדים לעלים
  • 2 תפוזים מופרדים לפילטים (פלחי פרי ללא קליפה דקה)
  • גבינת "גליל-רוקפור" של "תנובה"
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן שבורים גס
לרוטב:
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 1 כף חומץ בן יין לבן
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כפית דבש
  • מלח ופלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

     קורעים את עלי החסה ומניחים בקערה.

  • 02.

     חוצים כל עלה אנדיב לרוחבו ומוסיפים לקערה. מפזרים מעל את פלחי התפוזים, פירורי גבינת רוקפור והאגוזים.

  • 03.

    מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.  

הכנת? כאן מדרגים
(128)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.