סלט אורז וצפתית פיראוס | השף הלבן

סלט אורז וצפתית פיראוס

משביע, פשוט להכנה וכל כך טעים!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלט אורז וצפתית פיראוס

המרכיבים ל 6:

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כוסות אורז (מומלץ בסמטי)
  • 2 בצלים קצוצים
  • 1 צרור כוסברה
  • 1 צרור עירית
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה צפתית פיראוס 5% או %½
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה בולגרית פיראוס 5%
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים בצל ומטגנים עד שקיפות, מוסיפים אורז ומטגנים על אש קטנה כ-3 דקות. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, מלח ופלפל ומבשלים בסיר מכוסה כ-15 דקות.

    טיימר מופעל

    00:03:00
  • 02.

    מעבירים את האורז המבושל לקערה ומצננים לטמפרטורת החדר.

  • 03.

    קוצצים את הירק ומוסיפים לאורז. חותכים את הגבינות לקוביות קטנות ומוסיפים לאורז. מתבלים בשמן זית, במלח ובפלפל. מגישים בקערת הגשה גדולה.***אין צורך לקרר את הסלט לפני ההגשה.קלוריות: 352 למנה | נקודות שומרי משקל:

  • 04.

    5 למנה

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.