סלט אורז וצפתית פיראוס | השף הלבן

סלט אורז וצפתית פיראוס

משביע, פשוט להכנה וכל כך טעים!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
סלט אורז וצפתית פיראוס

המרכיבים ל6:

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כוסות אורז (מומלץ בסמטי)
  • 2 בצלים קצוצים
  • 1 צרור כוסברה
  • 1 צרור עירית
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה צפתית פיראוס 5% או %½
  • 1 גביע (250 גרם) גבינה בולגרית פיראוס 5%
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים בצל ומטגנים עד שקיפות, מוסיפים אורז ומטגנים על אש קטנה כ-3 דקות. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, מלח ופלפל ומבשלים בסיר מכוסה כ-15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    מעבירים את האורז המבושל לקערה ומצננים לטמפרטורת החדר.

  • 03.

    קוצצים את הירק ומוסיפים לאורז. חותכים את הגבינות לקוביות קטנות ומוסיפים לאורז. מתבלים בשמן זית, במלח ובפלפל. מגישים בקערת הגשה גדולה.***אין צורך לקרר את הסלט לפני ההגשה.קלוריות: 352 למנה | נקודות שומרי משקל:

  • 04.

    5 למנה

הכנת? כאן מדרגים
(1)