סלט אורז וצפתית פיראוס
משביע, פשוט להכנה וכל כך טעים!
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל6:
- 2 כפות שמן זית
- 2 כוסות אורז (מומלץ בסמטי)
- 2 בצלים קצוצים
- 1 צרור כוסברה
- 1 צרור עירית
- 1 צרור פטרוזיליה
- 1 גביע (250 גרם) גבינה צפתית פיראוס 5% או %½
- 1 גביע (250 גרם) גבינה בולגרית פיראוס 5%
- מלח, פלפל שחור טחון טרי
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים בצל ומטגנים עד שקיפות, מוסיפים אורז ומטגנים על אש קטנה כ-3 דקות. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, מלח ופלפל ומבשלים בסיר מכוסה כ-15 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מעבירים את האורז המבושל לקערה ומצננים לטמפרטורת החדר.
-
03.
קוצצים את הירק ומוסיפים לאורז. חותכים את הגבינות לקוביות קטנות ומוסיפים לאורז. מתבלים בשמן זית, במלח ובפלפל. מגישים בקערת הגשה גדולה.***אין צורך לקרר את הסלט לפני ההגשה.קלוריות: 352 למנה | נקודות שומרי משקל:
-
04.
5 למנה
הכנת? כאן מדרגים