מתכון יוגורט קפרזה | השף הלבן

יוגורט קפרזה

סלט קפרזה בגרסה קצת שונה: יוגורט קפרזה עם עגבניות, שמן זית, בלסמי ופתיתי פרמזן. סלט צבעוני, טעים ועשיר בחלבון. שיהיה בתיאבון!

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
יוגורט קפרזה
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל 1:

  • 1 גביע (200 גרם) "יופלה GO"
  • עלי ריחן טריים
  • 1 כוס קוביות עגבנייה (כדאי לערבב סוגים שונים)
  • 1 כפית שמן זית כתית מעולה
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • 1 כפית פתיתי פרמזן "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את היופלה עם כף עלי ריחן קצוצים דק ומעבירים לצלחת.

  • 02.

    עורמים את קוביות העגבנייה וכמה עלי ריחן במרכז הצלחת. מטפטפים שמן זית ובלסמי על הירקות וזורים פתיתי פרמזן. מגישים מייד.

הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.