יוגורט קפרזה
סלט קפרזה בגרסה קצת שונה: יוגורט קפרזה עם עגבניות, שמן זית, בלסמי ופתיתי פרמזן. סלט צבעוני, טעים ועשיר בחלבון. שיהיה בתיאבון!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: יהודה סלומון
עיצוב: יהודה סלומון
המרכיבים ל 1:
- 1 גביע (200 גרם) "יופלה GO"
- עלי ריחן טריים
- 1 כוס קוביות עגבנייה (כדאי לערבב סוגים שונים)
- 1 כפית שמן זית כתית מעולה
- 1 כפית חומץ בלסמי
- 1 כפית פתיתי פרמזן "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את היופלה עם כף עלי ריחן קצוצים דק ומעבירים לצלחת.
-
02.
עורמים את קוביות העגבנייה וכמה עלי ריחן במרכז הצלחת. מטפטפים שמן זית ובלסמי על הירקות וזורים פתיתי פרמזן. מגישים מייד.
הכנת? כאן מדרגים