רוטב עגבניות לפסטה - מתכון קלאסי ופשוט שקל להכין | השף הלבן

רוטב עגבניות לפסטה

רוטב עגבניות קלאסי לפסטה

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רוטב עגבניות לפסטה

המרכיבים ל 2:

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • קופסא גדולה (800 גרם) עגבניות מרוסקות או קוביות
  • 1 קופסא קטנה של רסק עגבניות
  • 1 כף סוכר
  • מלח ופלפל
  • 1 כפית ריחן מיובש
  • 1 כפית פטרוזיליה מיובשת או כף טרייה קצוצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצלים בשמן עד שהם נעשים שקופים. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד דקה.

  • 02.

    מוסיפים את העגבניות המרוסקות או את קוביות העגבניות, וכן את העגבניות ברסק ואת כל יתר החומרים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה כ 20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(5704)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.