המרכיבים ל 2:
- 2 כפות שמן זית
- 2 בצלים קצוצים דק
- 2 שיני שום כתושות
- קופסא גדולה (800 גרם) עגבניות מרוסקות או קוביות
- 1 קופסא קטנה של רסק עגבניות
- 1 כף סוכר
- מלח ופלפל
- 1 כפית ריחן מיובש
- 1 כפית פטרוזיליה מיובשת או כף טרייה קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים את הבצלים בשמן עד שהם נעשים שקופים. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד דקה.
-
02.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות או את קוביות העגבניות, וכן את העגבניות ברסק ואת כל יתר החומרים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה כ 20 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים