מתכון ממרח שעועית לבנה | השף הלבן

ממרח שעועית לבנה

ממרח שעועית לבנה

מאת: שפית ליטל ארזי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ממרח שעועית לבנה
צילום: שפית ליטל ארזי עיצוב: שפית ליטל ארזי

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 200 גרם שעועית לבנה "סנפרוסט"
  • 1 שן שום
  • 1 כף גבינת נפוליאון בטעם טבעי 16% תנובה
  • 1 כף גבינת עיזים 'פרומעז' קולקשן
  • 30 גרם שמנת לבישול 10% תנובה
  • 0.25 כפית פלפל לבן גרוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    בתוך קערה עמוקה לערבב את כל המרכיבים בעזרת בלנדר ידני, עד שמגיעים לתערובת חלקה.

  • 03.

    להעביר את התערובת דרך מסננת דקה. 

  • 04.

    הצעת הגשה- למרוח בעזרת כף את ממרח השעועית על צלחת הגשה, לפזר עלי טימין/ זעתר/ בזיליקום, מעט שמן זית ולסחוט עגבנייה טרייה מעל. 

הכנת? כאן מדרגים
(157)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.