ממרח שעועית לבנה
ממרח שעועית לבנה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: שפית ליטל ארזי
עיצוב: שפית ליטל ארזי
המרכיבים ל2 מנות:
- 200 גרם שעועית לבנה "סנפרוסט"
- 1 שן שום
- 1 כף גבינת נפוליאון בטעם טבעי 16% תנובה
- 1 כף גבינת עיזים 'פרומעז' קולקשן
- 30 גרם שמנת לבישול 10% תנובה
- 0.25 כפית פלפל לבן גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
בתוך קערה עמוקה לערבב את כל המרכיבים בעזרת בלנדר ידני, עד שמגיעים לתערובת חלקה.
-
03.
להעביר את התערובת דרך מסננת דקה.
-
04.
הצעת הגשה- למרוח בעזרת כף את ממרח השעועית על צלחת הגשה, לפזר עלי טימין/ זעתר/ בזיליקום, מעט שמן זית ולסחוט עגבנייה טרייה מעל.
הכנת? כאן מדרגים