מתכון טחינה ירוקה | השף הלבן

טחינה ירוקה

מתכון להכנת טחינה ירוקה חמצמצה שתשדרג כל ארוחה. טעים עם סלט קצוץ, מנה בשרית או סתם פרוסת לחם טרי

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
טחינה ירוקה

המרכיבים ל 6:

  • 2 כוסות של טחינה גולמית איכותית
  • כוס וחצי פטרוזיליה טריה קצוצה גס
  • מלח לימון
  • 1/2 כפית שום כתוש
  • קורט מלח

הוראות הכנה:

  • 01.

    מעבירים את הפטרוזיליה אל מעבד מזון, מוסיפים 1/4 כוס מים מים וטוחנים היטב.

  • 02.

    מוסיפים לתערובת את הטחינה הגולמית, קורט מלח, חצי כפית שום הכתוש, 2 קורט מלח לימון וכוס מים ומערבבים במעבד המזון.

  • 03.

    טעם הטחינה צריך להיות חמצמץ מעט. על מנת לקבל צבע ירוק בוהק, ניתן להוסיף עוד פטרוזיליה.  

הכנת? כאן מדרגים
(223)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.