טחינה ירוקה
מתכון להכנת טחינה ירוקה חמצמצה שתשדרג כל ארוחה. טעים עם סלט קצוץ, מנה בשרית או סתם פרוסת לחם טרי
עד 10 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6:
- 2 כוסות של טחינה גולמית איכותית
- כוס וחצי פטרוזיליה טריה קצוצה גס
- מלח לימון
- 1/2 כפית שום כתוש
- קורט מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מעבירים את הפטרוזיליה אל מעבד מזון, מוסיפים 1/4 כוס מים מים וטוחנים היטב.
-
02.
מוסיפים לתערובת את הטחינה הגולמית, קורט מלח, חצי כפית שום הכתוש, 2 קורט מלח לימון וכוס מים ומערבבים במעבד המזון.
-
03.
טעם הטחינה צריך להיות חמצמץ מעט. על מנת לקבל צבע ירוק בוהק, ניתן להוסיף עוד פטרוזיליה.
הכנת? כאן מדרגים