קרוסטיני עגבניות לחות עם בולגרית ועלי זעתר טריים
פותחים את התאבון עם מתאבן נהדר, צבעוני ופריך
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: בן יוסטר
המרכיבים ל20 יחידות:
- בגט אחד פרוס בעובי ½ ס"מ
- 5 כפות שמן זית
- 4 עגבניות חתוכות גס, קלופות וללא גרעינים
- 40 עלי זעתר טרי
- קופסא גבינה בולגרית 16% במרקם מעודן "פיראוס"
- מלח ים אפור
- שן שום קצוצה
- פלפל גרוס שחור
- גרידת לימון מחצי לימון
הוראות הכנה:
-
01.
•מורחים
-
02.
את הקרוסטיני
-
03.
בנדיבות בשמן זית ואופים בתנור חם 180 כ 7
-
04.
דקות עד זהבה.
-
05.
•מתבלים
-
06.
את העגבניות במלח ים, גרוס שחור ,גרידת לימון ,שום טרי ושמן זית ( מזן ארבקינה –
-
07.
ספרד).
-
08.
•
-
09.
הרכבת הכריך:
-
10.
•מסדרים
-
11.
את הקרוסטיני על מגש הגשה.
-
12.
•מניחים
-
13.
כפית עגבניות קצוצות , מעל שברי גבינה בולגרית.
-
14.
•מפזרים
-
15.
עלי זעתר.
הכנת? כאן מדרגים