לחם מטוגן במילוי טריו גבינות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

לחם מטוגן במילוי טריו גבינות

עוד מתכון מנצח מהטיקטוק של השף הלבן: סוג-של כיסוני לחם מטוגנים במילוי גבינה נמסה. ביס קל, מהיר ומפנק שאי אפשר לעמוד בפניו

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לחם מטוגן במילוי טריו גבינות
צילום: עורך השף הלבן עיצוב: עורך השף הלבן

המרכיבים ל 5 יחידות גדולות:

  • 10 פרוסות לחם לבן
  • 2 ביצים + 2 כפות חלב
  • ½ שקית (150 גרם) פתיתי טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • מלח לפי הטעם
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים היטב את הביצים והחלב.

  • 02.

    מחממים מחבת עם שמן עד חצי גובה המחבת על להבה בינונית

  • 03.

    לוקחים פרוסת לחם ומורחים את הדפנות בביצה הטרופה, לוקחים חופן מפתיתי הטריו, יוצרים כדור דחוס ומניחים במרכז הפרוסה.

  • 04.

    מניחים פרוסת לחם נוספת מעל, מהדקים היטב בעזרת מזלג וקורצים עיגול בעזרת קורצן או כוס בגודל המתאים.

  • 05.

    טובלים את עיגול הלחם בביצה, ולאחר מכן מעבירים לפירורי לחם.

  • 06.

    מטגנים בשמן עמוק בכל צד כ-2 דק עד להזהבה ומיד מעבירים לנייר סופג.

  • 07.

    מגישים חם ליד רוטב שאוהבים. בתיאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.