לחם מטוגן במילוי טריו גבינות
עוד מתכון מנצח מהטיקטוק של השף הלבן: סוג-של כיסוני לחם מטוגנים במילוי גבינה נמסה. ביס קל, מהיר ומפנק שאי אפשר לעמוד בפניו

המרכיבים ל 5 יחידות גדולות:
- 10 פרוסות לחם לבן
- 2 ביצים + 2 כפות חלב
- ½ שקית (150 גרם) פתיתי טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
- 1/2 כוס פירורי לחם
- מלח לפי הטעם
- שמן לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים היטב את הביצים והחלב.
-
02.
מחממים מחבת עם שמן עד חצי גובה המחבת על להבה בינונית
-
03.
לוקחים פרוסת לחם ומורחים את הדפנות בביצה הטרופה, לוקחים חופן מפתיתי הטריו, יוצרים כדור דחוס ומניחים במרכז הפרוסה.
-
04.
מניחים פרוסת לחם נוספת מעל, מהדקים היטב בעזרת מזלג וקורצים עיגול בעזרת קורצן או כוס בגודל המתאים.
-
05.
טובלים את עיגול הלחם בביצה, ולאחר מכן מעבירים לפירורי לחם.
-
06.
מטגנים בשמן עמוק בכל צד כ-2 דק עד להזהבה ומיד מעבירים לנייר סופג.
-
07.
מגישים חם ליד רוטב שאוהבים. בתיאבון!