מתכון כריך עם גבינת טל העמק, ירקות טריים וסלט קולסלאו | השף הלבן

כריך עם גבינת טל העמק, ירקות טריים וסלט קולסלאו

כריך טעים, רענן ומשביע עם גבינת טל העמק המעולה שמשדרג כל כריך בזכות הטעם המיוחד שלה. מתכון לכריך שמזכיר את הכריכים האהובים מבתי הקפה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון כריך עם גבינת טל העמק, ירקות טריים וסלט קולסלאו
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל1:

  • 2 פרוסות לחם לבן
  • 2-3 פרוסות גבינת טל העמק
  • 4-5 פרוסות עגבניה דקות
  • 4-5 פרוסות מלפפון דקות
  • 4-5 טבעות בצל סגול
  • 2-3 קורנישונים חתוכים לרבעים
  • 1 כף סלט קולסלאו (קנוי או ביתי)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מורחים על פרוסת לחם את סלט הקולסלאו

  • 02.

    מעל הסלט, מניחים את פרוסות הגבינה, הירקות והמלפפונים החמוצים

  • 03.

    סוגרים את הכריך עם פרוסת הלחם הנותרת ומגישים

הידעת?

מעטות המנות שמתאימות לכל שלב ביום או לכל סיטואציה של רעב כמו הכריך. אם זה לחמניה או שתי פרוסות ממולאת בכל טוב, לכולנו יש את הסנדוויץ׳ המועדף עלינו. לא מעט ישראלים מעדיפים את הסנדוויץ הישראלי הקלאסי - כריך גבינה צהובה עם ירקות. אמנם לכולם יש הדרך שלהם להכין כריך, אך שווה לבדוק את המתכון הבא לכריך טעים ומפתיע שישדרג לכם את היום! כריך טעים, רענן ומשביע עם גבינת טל העמק המעולה שמשדרג כל כריך בזכות הטעם המיוחד שלה. מתכון לכריך שמזכיר את הכריכים האהובים מבתי הקפה.

הכנת? כאן מדרגים
(5)