כריך נוגט אגוזים וקרם פרש

כריך פתוח על פרוסת שיפון דקה, שיכול להחליף עוגה לצד הקפה.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כריך נוגט אגוזים וקרם פרש
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל 1:

  • 1 פרוסה דקה של לחם שיפון (9x17 ס"מ, הסוג הכהה הדחוס שנמכר פרוס דק)
  • 1 כף ממרח נוגט
  • 3 כפות קרם פרש
  • 2 כפות אילסרים (אגוזי לוז) קלויים קצוצים גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    חוצים את פרוסת הלחם לשניים. מורחים כל חצי פרוסה בחצי כף ממרח נוגט, ומכסים בשכבה נדיבה של קרם פרש. זורים אגוזים קצוצים. מגישים על צלחת עם סכין ומזלג.

  • 02.

    גיוונים: מחליפים את ממרח הנוגט ואת אגוזי הלוז בחמאת בוטנים מתוקה ובשברי בוטנים קלויים או בחמאת שקדים, מעט דבש ושקדים פרוסים קלויים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.